Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Ulkoasu |
60 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja terveys -lehti,
2008.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | [alkuperäisteksti: Sara Syyrakki] ; [toimittaja: Tapio Välikylä] ; [piirrokset: Raimo Rainti] |
ISBN |
978-952-9637-37-9 nidottu |