Käytännön henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla
Finna-arvio
Käytännön henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla
Tallennettuna:
Ulkoasu |
175 sivua ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Selkänimeke: Henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla. Uudistettu laitos teoksesta: Käytännön henkilöstöjohtaminen hotelli- ja ravintola-alalla. |
Julkaisija |
Helsinki :
Restamark,
2011
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Julkaisija | (Vantaa : Hansaprint Direct) |
Lisätiedot | Ulla Eräsalo |
ISBN |
978-951-9185-74-3 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla Käytännön henkilöstöjohtaminen hotelli- ja ravintola-alalla |