Haku

Lainattavat kausikortit

NÄIN LAINAAT KAUSIKORTIN

Lainattavat kausikortit lainataan ja palautetaan pääkirjaston 2. kerroksen asiakaspalvelussa (avoinna ma-to klo 10-19, pe-su 10-16).

Ota laminoitu ”Lainaa kausikortti” -paperi pääkirjaston aikuistenosaston pikalainahyllystä ja vie se asiakaspalveluun, josta saat lainaan varsinaisen kausikortin. Kausikortin lainaaminen edellyttää voimassa olevaa kirjastokorttia Kuopion kaupunginkirjastoon. Kausikortilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.
Kausikortti lainataan ja palautetaan asiakaspalvelussa (avoinna ma-to klo 10-19, pe-su klo 10-16), automaatteja ei voi käyttää kausikorttien lainaukseen/palautukseen.

Lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa Kuopion kaupunginkirjaston verkkokirjastosta https://kuopio.finna.fi/List/1366892.

Asiakkaalla voi olla lainassa enintään kaksi kausikorttia kerrallaan.
Kausikorttien myöhästymismaksu on 0,35 euroa/päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, kortti mitätöidään, minkä jälkeen se on käyttökelvoton.

Muokattu: 28.6.2023