Haku

Nuoret ja nuoret aikuiset

Kirjasto – muutakin kuin kirjoja!

Kirjastosta voit lainata kirjojen lisäksi paljon muutakin, esimerkiksi soittimia ja lautapelejä.
Kirjastoissa järjestetään ilmaisia tapahtumia kaikenikäisille. Tapahtumat löydät etusivulta. Kirjastoissa on myös paljon erilaisia tiloja oleskeluun ja opiskeluun.

Lista lainattavista soittimista
Lista lainattavista lautapeleistä
Lista lainattavista liikuntavälineistä
Viddla.fi – ilmaisia elokuvia kirjastokortillasi
Rockway – soitonopastusta ilmaiseksi

Etsitkö hyvää luettavaa? Suosituksiamme uusista ja mielenkiintoisista kirjoista ja leffoista löydät alempaa. Aineistot voit varata ilmaiseksi suoraan verkkokirjastosta. Lue lisää varaamisesta.

Sivupiiri vinkkaa

Kirjasto vinkkaa

Muuta kivaa

Sivupiiri suosittelee nuorille

Lukubingo

Nuorten lukubingo Saatko bingorivin pystyyn, vaakaan tai vinottain?

Lukuviikon bingo lapsille (PDF)
Lukuviikon bingo nuorille (PDF)

Kirjastokortti ja pin-koodi

Kirjastokortti on ilmainen, ja saat sen käymällä lähikirjastossasi tai kirjastoautossa. Pin-koodilla pääset käyttämään e-aineistojamme, tekemään varauksia ja uusimaan lainasi. Lue lisää kirjastokortista ja pin-koodista.

Kirjastokortilla ja pin-koodilla voit myös kirjautua omatoimikirjastoon silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimikirjastossa voit asioida tavalliseen tapaan tai hyödyntää tiloja esimerkiksi opiskeluun aukioloaikojen puitteissa silloin, kun sinulle sopii. Lue lisää omatoimikirjastoista.

Kirjastokortilla pääset myös pelaamaan pelikonsoleilla. Pääkirjastossa on PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsolit, Nilsiän kirjastossa PS4. Kysy lisää henkilökunnalta.

Lukukoira Sylvi vloggaa