Haku

Nuoret ja nuoret aikuiset

Kirjasto – muutakin kuin kirjoja!

Nuorten leffakerhon mainos, jossa teksti Nuorten leffakerho keskiviikkoisin 27.9., 25.10., 29.11. ja 20.12. klo 15.30–18.30 Pääkirjaston lasten- ja nuortenosaston koulutustilassa

Kirjastosta löydät kirjojen lisäksi paljon muutakin, esimerkiksi tapahtumia kaikenikäisille. Tutustu esimerkiksi nuorten leffakerhoon. Kirjastoissa voit myös opiskella tai viettää aikaa.

Tutustu myös näihin:

Nuorten leffahaaste

Nuorten leffahaaste, joka myöhemmin myös PDF-muodossa

Nuorten leffahaasteessa katsotaan vuoden aikana 25 elokuvaa. Haasteen tarkoituksena on tuoda vaihtelua ja herättää innostusta uusien sekä erilaisten elokuvien katsomiseen. Voit osallistua haasteeseen yksin tai muiden kanssa. Elokuvasuosituksia löydät päivittyvästä vinkkilistasta.

Kuvaa klikkaamalla voit avata sen suurempana. Alta löydät haasteen tulostettavana versiona.

Nuorten leffahaaste (mustavalkoinen PDF)

Nuorten leffahaaste (värillinen PDF)

Kirjasto vinkkaa

Kirjastokortti ja pin-koodi

Kirjastokortti on ilmainen, ja saat sen käymällä lähikirjastossasi tai kirjastoautossa. Pin-koodilla pääset käyttämään e-aineistojamme, tekemään varauksia ja uusimaan lainasi. Lisätietoja kirjastokortista ja pin-koodista.

Kirjastokortilla ja pin-koodilla voit myös kirjautua omatoimikirjastoon silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimikirjastossa voit asioida tavalliseen tapaan tai hyödyntää tiloja esimerkiksi opiskeluun aukioloaikojen puitteissa silloin, kun sinulle sopii. Lue lisää omatoimikirjastoista.

Kirjastokortilla pääset myös pelaamaan pelikonsoleilla. Pääkirjastossa on PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsolit, Nilsiän kirjastossa PS4. Kysy lisää henkilökunnalta.

Sivupiiri vinkkaa

Muuta kivaa

Sivupiiri suosittelee nuorille