Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Finna rating
Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Saved in:
Other Titles |
Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljyistä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta |
---|---|
Physical Description |
369 sivua : kuvitettu ; 22 cm |
Language |
Finnish |
Publisher |
Helsingissä :
Kustannusosakeyhtiö Otava,
[2019]
|
Classification | |
Subjects | |
Publisher | Keuruu : Otava Kirjapaino |
Additional Information | Saku Tuominen ; valokuvat: Sara Karlsson [ja muita] |
ISBN |
978-951-1-34297-7 sidottu |