Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Finna-arvio
Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljyistä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta |
---|---|
Ulkoasu |
369 sivua : kuvitettu ; 22 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Helsingissä :
Kustannusosakeyhtiö Otava,
[2019]
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Julkaisija | Keuruu : Otava Kirjapaino |
Lisätiedot | Saku Tuominen ; valokuvat: Sara Karlsson [ja muita] |
ISBN |
978-951-1-34297-7 sidottu |