Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuria
Finna-arvio
Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuria
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Kohti kestävää ruokakulttuuria |
---|---|
Ulkoasu |
223 sivua : kuvitettu ; 21 cm |
Kieli |
suomi |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Gaudeamus,
© 2016
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Julkaisija | (Tallinna : Printon Trükikoda) |
Lisätiedot | toimittanut Hanna Mattila ; kirjoittajat: Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Hannele Kulanko, Heikki Lehtonen, Outi Luukkonen, Hanna Mattila, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio |
ISBN |
978-952-495-388-7 nidottu |