Rinkitanssi : Juho Rissasen Piirileikki metsässä vuodelta 1923 : Tanskaan tilatun teossarjan taustaa ja taiteilijan elämänvaiheita vuosina 1918-1924 - Simpanen, Marjo-Riitta (Kuopion taidemuseon julkaisuja, ISSN 0782-2618, 1995)
Abstract. - Résumé.
Keywords: Rissanen, Juho, : 1873-1950 : Piirileikki metsässä; Piirileikki metsässä (taideteos); maalaukset; taidemaalarit