Ylä-Savon matkailututkimus : Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi, Vieremä - Suvanto, Merja (Julkaisu / Matkailun koulutus- ja tutkimuskeskus, ISSN 0783-7623, 1991)
Sammandrag.
Keywords: matkailu; Pohjois-Savo; Ylä-Savon seutukunta