Helsingin suurpommitukset helmikuussa 1944 - Helminen, Martti; Lukander, Aslak (WSOY, 2014)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: 1944; sotahistoria; pommitukset; jatkosota; ilmasota; kaupunginosat; ilmatorjunta; kuvateokset; Helsinki