Koukussa - Mikkanen, Raili (Seven, 2001)
Sannan juopottelu alkaa heti yläasteella, ensimmäinen marisätkä syttyy vaihto-oppilaana USA:ssa. Sitä seuraa amfetamiini ja heroiini. Kavereiden väkivaltaiset kuolemat eivät saa Sannaa lopettamaan, mutta oman lapsen syntymä sytyttää toivon. Kirja perustuu tositapahtumiin.
Keywords: Sanna : (fiktiivinen hahmo); 1990-luku; nuoret; huumeet; käyttö; huumeongelmat; vieroitus; vaihto-oppilaat; vauvat; syntymä; narkomaanit; Helsinki