Bebbe letar nappen - Lindman, Mervi (Bonnier Carlsen, 2020)
Bebbe har en napp. Nappen är BORTA! Var är nappen? Bebbe letar och letar ...Böckerna om Bebbe är mysiga småbarnsböcker med roliga överraskningar och lustiga små bus. Mervi Lindman är en fena på att förmedla humor och starka känslor i sina korta texter och roliga bilder. Det här är perfekt läsning för din bebis. Bilderna fylls av tokig mimik och drastiska situationer allt för att få föräldrar och barn att titta, peka och skratta åt Bebbe och gosedjuret Kanins knasiga upptåg tillsammans. Den här gången handlar det om Bebbes napp Var har den tagit vägen?
Keywords: tutit